06/07/2024 06/07/2024 Για την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής Β΄ Ματθαίου μιλά στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Αναφερόμενος στο νόημα του Ευαγγελίου, μας λέει ότι ο Κύριος απευθύνεται σ΄αυτούς που τον αποδέχονται και τον περιμένουν και είναι έτοιμοι να τον ακούσουν. Δεν διαλέγει ο ίδιος ποιοι θα τον ακούσουν αλλά οι ίδιοι άνθρωποι...
06 Ιουλίου, 2024 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024 - 15:42

Καρδιακός Λόγος: Κυριακή Β’ Ματθαίου

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: Κυριακή Β’ Ματθαίου

Για την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής Β΄ Ματθαίου μιλά στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Αναφερόμενος στο νόημα του Ευαγγελίου, μας λέει ότι ο Κύριος απευθύνεται σ΄αυτούς που τον αποδέχονται και τον περιμένουν και είναι έτοιμοι να τον ακούσουν. Δεν διαλέγει ο ίδιος ποιοι θα τον ακούσουν αλλά οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί που καθορίζουν την κλήση του Θεού. Διαφορετικά ο Κύριος θα ήταν προσωπολήπτης και όχι αμερόληπτος κριτής και αμερόληπτος καλεστής όλων των ανθρώπων στην Αιώνια Βασιλεία Του.

Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

Πατήστε εδώ ή στην εικόνα για να δείτε την εκπομπή στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων