06/07/2024 06/07/2024 Με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, το απόγευμα της Παρασκευής 5ης Ιουλίου 2024 τελέσθηκε εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός στο φερώνυμο παρεκκλήσι της Αγίας στην Ερέτρια. Την επομένη ημέρα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο π. Ζήση – Ιωάννη Φουρμούζη, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πολιούχου Ερέτριας....
06 Ιουλίου, 2024 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024 - 18:13

Ερέτρια: Η εορτή της Αγίας Κυριακής στo ομώνυμο παρεκκλήσι

Διαδώστε:
Ερέτρια: Η εορτή της Αγίας Κυριακής στo ομώνυμο παρεκκλήσι

Με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, το απόγευμα της Παρασκευής 5ης Ιουλίου 2024 τελέσθηκε εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός στο φερώνυμο παρεκκλήσι της Αγίας στην Ερέτρια.

Την επομένη ημέρα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο π. Ζήση – Ιωάννη Φουρμούζη, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πολιούχου Ερέτριας.

Επίσης πολλοί πιστοί από την Ερέτρια και παραθεριστές τίμησαν την εορτή της Αγίας Κυριακής ώστε να λάβουν την χάρη και ευλογία της.

(Φωτογραφίες: Ηρακλής Κοκκάλας – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων