08/07/2024 08/07/2024 Την Δευτέρα 8 Ιουλίου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Προκοπίου στο φερώνυμο ιερό εξωκλήσι, το οποίο βρίσκεται στην οροσειρά των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας. Με την ευκαιρία της φετινής εορτής του Αγίου Προκοπίου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία απο τον Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Κορόζη εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου. Την εορτή...
08 Ιουλίου, 2024 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2024 - 17:54

Η Εορτή του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Προκοπίου στο φερώνυμο ιερό εξωκλήσι, το οποίο βρίσκεται στην οροσειρά των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας. Με την ευκαιρία της φετινής εορτής του Αγίου Προκοπίου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία απο τον Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Κορόζη εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου.

Την εορτή επίσης τίμησαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μίστρου κ. Ηρακλής Τσώκος Σέτας κ. Ευαγγελία Αργύρη και πολλοί πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων