09/07/2024 09/07/2024 Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος Τρικάλων. Κατά το Θείο Λόγο του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Καραμήντζιος ομίλησε καταλλήλως για...
09 Ιουλίου, 2024 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 9:30

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στα Τρίκαλα

Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος Τρικάλων.

Κατά το Θείο Λόγο του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Καραμήντζιος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων