10/07/2024 10/07/2024 Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, θα τελεστεί Πανηγυρική Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου, στη Λεμεσό επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Ώρα ενάρξεως 8:30 μ.μ. Ο ναός θα παραμείνει ανοικτός όλη τη μέρα προς προσκύνηση των κειμηλίων του Αγίου...
10 Ιουλίου, 2024 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 9:33

Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου στη Λεμεσό

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, θα τελεστεί Πανηγυρική Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου, στη Λεμεσό επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Ώρα ενάρξεως 8:30 μ.μ.

Ο ναός θα παραμείνει ανοικτός όλη τη μέρα προς προσκύνηση των κειμηλίων του Αγίου Παϊσίου και του τιμίου λειψάνου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου.

Την Παρασκεύη 12 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη. Θα ακολουθήσει στις 7:00 μ.μ. Μικρό Απόδειπνο και Χαιρετισμοί του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Ο ναός θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 9:00 μ.μ. προς προσκύνηση των κειμηλίων του Αγίου Παϊσίου και του τιμίου λειψάνου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων