10/07/2024 10/07/2024 Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου παρέστη και προέστη της Δοξολογίας στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης του “Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Ρόδου”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Μαριτσών. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας, προσφώνησε με λόγους αρμόδιους τον απερχόμενο Διοικητή Σμήναρχο κ. Κίμωνα Χυτήρη και καλωσόρισε με θερμά λόγια τον νέο Διοικητή...
10 Ιουλίου, 2024 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 11:20

Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΔΑ Ρόδου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΔΑ Ρόδου

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου παρέστη και προέστη της Δοξολογίας στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης του “Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Ρόδου”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Μαριτσών.

Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας, προσφώνησε με λόγους αρμόδιους τον απερχόμενο Διοικητή Σμήναρχο κ. Κίμωνα Χυτήρη και καλωσόρισε με θερμά λόγια τον νέο Διοικητή Σμήναρχο κ. Ιωάννη Μαυραγάνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων