10/07/2024 10/07/2024 Ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στην Κασσιώπη την λειτουργία της η δεύτερη περίοδος για αγόρια Δημοτικού των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. 95 παιδιά φιλοξενούνται με πολλή αγάπη, στις ανακαινισμένες, χάρις στο άοκνο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, κατασκηνώσεις, ακολουθώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει γνωριμία με τη ζωή της πίστης,...
10 Ιουλίου, 2024 - 13:42

Μητρόπολη Κερκύρας: Ξεκίνησε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κερκύρας: Ξεκίνησε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος

Ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στην Κασσιώπη την λειτουργία της η δεύτερη περίοδος για αγόρια Δημοτικού των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. 95 παιδιά φιλοξενούνται με πολλή αγάπη, στις ανακαινισμένες, χάρις στο άοκνο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, κατασκηνώσεις, ακολουθώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει γνωριμία με τη ζωή της πίστης, ψυχαγωγία, αθλητισμό, γόνιμες συζητήσεις, ενεργοποίηση κοινωνικών δεξιοτήτων, σε ένα κλίμα αγάπης και χαράς.

Αρχηγός της δεύτερης περιόδου είναι ο Διάκονος π. Δοσίθεος Παπαμήτρος, εκπαιδευτικός, με συνεργάτες του τους επίσης εκπαιδευτικούς κ. Σπυρίδωνα Καφρίτσα και Νικόλαο Κοσκινά, ενώ τα στελέχη είναι εθελοντές που αγαπούν τη ζωή της Εκκλησίας. Τον αγιασμό τέλεσε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο οποίος μετέφερε την πατρική αγάπη και το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη και έδωσε το όνομα της κατασκήνωσης «Βήματα ελπίδας» – στα χνάρια του αποστόλου Παύλου. Ο κ. Νεκτάριος θα επισκεφθεί την κατασκήνωση το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου και θα τελέσει την θεία λειτουργία για τα παιδιά στον νεόδμητο ναό των Αγίου Δημητρίου και Νέστορος, στον χώρο της κατασκήνωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων