10/07/2024 10/07/2024 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στο Άλσος Στρατού, στο Γουδί, της Αθήνας, όπου ο Πρόεδρος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη. Κατά την άφιξή του στο Άλσος Στρατού, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έτυχε υποδοχής από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ),...
10 Ιουλίου, 2024 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 16:22

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μνημείο Πεσόντων στο Άλσος Στρατού στην Αθήνα

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μνημείο Πεσόντων στο Άλσος Στρατού στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στο Άλσος Στρατού, στο Γουδί, της Αθήνας, όπου ο Πρόεδρος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη.

Κατά την άφιξή του στο Άλσος Στρατού, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έτυχε υποδοχής από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

Φωτογραφίες: Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων