10/07/2024 10/07/2024 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) ανακοινώνει τη βράβευσή του στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2024, στις 9 Ιουλίου, ως η πρώτη Εθελοντική-Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός. Η σπουδαία αυτή διάκριση επιβραβεύει την τεράστια συνεισφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από...
10 Ιουλίου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 16:51

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ετιμήθη ως η πρώτη Εθελοντική – Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ετιμήθη ως η πρώτη Εθελοντική – Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) ανακοινώνει τη βράβευσή του στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2024, στις 9 Ιουλίου, ως η πρώτη Εθελοντική-Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Η σπουδαία αυτή διάκριση επιβραβεύει την τεράστια συνεισφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ποικίλες ανθρωποκεντρικές δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, την προαγωγή της υγείας και την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, μεταξύ άλλων, δήλωσε: “Η ιδιαίτερη αυτή διάκριση αποτελεί τεράστια τιμή για όλη την οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρωτίστως τους εθελοντές μας, οι οποίοι αποτελούν την καρδιά, την ψυχή, την κινητήριο δύναμη του Οργανισμού μας. Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να στηρίξουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να συμβάλουμε στον ηθικό μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας”.

Σημειώνεται ότι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διακρίθηκε και στην κατηγορία «20under40 CSR» της Hellenic Responsible Business Awards 2024, η οποία αναδεικνύει νέα διακριτά στελέχη στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεων κάτω των 40 ετών, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας & Γραφείου Τύπου του Ε.Ε.Σ κ. Κωνσταντίνο Γαβριηλίδη και την Head of International Relations and Partnership του Ε.Ε.Σ, κα Θάλεια Φωναζάκη να παραλαμβάνουν την τιμητική διάκριση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων