12/07/2024 12/07/2024 Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote Βικτώριας, χοροστάτησε στην πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη στο Forrestfield της Πέρθης. Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος επισκέπτεται για...
12 Ιουλίου, 2024 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2024 - 14:20

Αυστραλία: Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στην Πέρθη

Διαδώστε:
Αυστραλία: Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στην Πέρθη

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote Βικτώριας, χοροστάτησε στην πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη στο Forrestfield της Πέρθης.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος επισκέπτεται για πρώτη φορά την Πέρθη και θα συμμετάσχει στους εορτασμούς της εκατονταετηρίδας της τοπικής Εκκλησίας, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το Συνέδριο Νεολαίας 2024, με κεντρικό ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, καλωσόρισε θερμά τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Ευμένιο και τον ευχαρίστησε για τη χοροστασία του στον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Παϊσίου, από την κοίμηση του οποίου φέτος συμπληρώνονται 30 έτη.

Σημειώνεται ότι μέλη της Χριστιανικής Ενώσεως που ταξίδεψαν από το Σύδνεϋ στην Πέρθη, απέδωσαν άψογα τους ύμνους του Εσπερινού.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, οι δύο Επίσκοποι αναχώρησαν για το αεροδρόμιο εσωτερικού της Πέρθης, για να υποδεχθούν τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων