26/07/2019 26/07/2019 «Ζητάμε από τον Άγιο Παντελεήμονα την ψυχική υγεία», τόνισε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κορωνείας Παντελεήμων, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρίζοντα ναό της οδού Αχαρνών. Πλήθος κόσμου, σε συνεχή ροή, προσκυνούσαν τα λείψανα και την εικόνα του Αγίου Παντελεήμονος που δέσποζε στο κέντρο του επιβλητικού ναού. Ο Μητροπολίτης, που άγει τα ονομαστήριά του, μίλησε για τα...
26 Ιουλίου, 2019 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2019 - 22:23

Του Αγίου Παντελεήμονος στον επιβλητικό ναό της Αθήνας

Διαδώστε:
Του Αγίου Παντελεήμονος στον επιβλητικό ναό της Αθήνας

«Ζητάμε από τον Άγιο Παντελεήμονα την ψυχική υγεία», τόνισε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κορωνείας Παντελεήμων, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρίζοντα ναό της οδού Αχαρνών.

Πλήθος κόσμου, σε συνεχή ροή, προσκυνούσαν τα λείψανα και την εικόνα του Αγίου Παντελεήμονος που δέσποζε στο κέντρο του επιβλητικού ναού.

Ο Μητροπολίτης, που άγει τα ονομαστήριά του, μίλησε για τα άγχη που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή, και, τόνισε, πως: «Η Εκκλησία θεραπεύει και μάς απαλάσει από όλα τα αμαρτήματα μας».

Ο προϊστάμενος του ιερού ναού, Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος, ευχαρίστησε τον εορτάζοντα Μητροπολίτη για την παρουσία του στον Εσπερινό και ευχήθηκε καλή επισκοπική πορεία.

Τους πανηγυρικούς ύμνους του Εσπερινού έψαλλε πεντηκονταμελή χορωδία υπό την Διεύθυνση του Ηλία Ρεδιάδη-Τούμπα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων