16/07/2024 16/07/2024 Συνεχίζονται τα θερινά κατασκηνωτικά προγράμματα τόσο στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος με κατασκηνωτικές περιόδους διαδοχικά αγοριών και κοριτσιών. Συγχρόνως όμως σε διάφορα σημεία της Φθιώτιδος, με την ευλογία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών λειτουργούν και άλλες εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις στην Φθιώτιδα, όπως της Χριστιανικής Εστίας...
16 Ιουλίου, 2024 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024 - 8:15

Όλη η Φθιώτιδα ένα απέραντο Κατασκηνωτικό Κέντρο

Διαδώστε:
Όλη η Φθιώτιδα ένα απέραντο Κατασκηνωτικό Κέντρο

Συνεχίζονται τα θερινά κατασκηνωτικά προγράμματα τόσο στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος με κατασκηνωτικές περιόδους διαδοχικά αγοριών και κοριτσιών.

Συγχρόνως όμως σε διάφορα σημεία της Φθιώτιδος, με την ευλογία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών λειτουργούν και άλλες εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις στην Φθιώτιδα, όπως της Χριστιανικής Εστίας της Ιεραποστολικής Αδελφότητος «ΣΩΤΗΡ» στο Ελευθεροχώρι, των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων της Ιεραποστολικής Αδελφότητος «ΖΩΗ» στο δάσος της Ιεράς Μονής Δαδίου, καθώς και της Αδελφότητος «Πανελληνίου Ενώσεως Ορθοδόξων Χριστιανών ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» στην παραλία Λιβανατών, τις οποίες συνεχώς ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών επισκέπτεται και ευλογεί τα παιδιά και τα στελέχη.

Ο κ. Συμεών για τους θερινούς μήνες έχει την βάση και έδρα των διοικητικών δραστηριοτήτων του στο (προσωρινό) Ιερό Επισκοπείο Θερμοπυλών και Μενδενίτσης εντός του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπου καθημερινά υποδέχεται πολλούς κληρικούς, φορείς και πολίτες.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος τις προηγούμενες μέρες, είχε την χαρά να υποδεχθεί τον Ελλογιμώτατο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη, καθώς και τους καθηγητές κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου και Πρωτ. π. Αθανάσιο Μελισσάρη.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων