16/07/2024 16/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος απηύθυνε ευχετήρια δέηση στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών για το 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος προσευχήθηκε «Ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός…βλέποντας αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας να δώσει φωτισμένες καρδιές και μυαλά, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν...
16 Ιουλίου, 2024 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024 - 9:15

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ Τράμπ

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ Τράμπ

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος απηύθυνε ευχετήρια δέηση στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών για το 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος προσευχήθηκε «Ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός…βλέποντας αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας να δώσει φωτισμένες καρδιές και μυαλά, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους μέσω αυτής της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Συνέλευσης». Συνέχισε, προσευχόμενος να δοθεί στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Πρόεδρο Τραμπ, καθώς και στους συμβούλους και συμβούλους του, «σοφία, χάρη και πνεύμα υπηρεσίας».

Το Συνέδριο ακολουθεί τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου, όπου ένας δράστης αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τραυματίζοντας ορισμένους και θανατώνοντας τη ζωή του περαστικού Corey Comperatore. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος προσέφερε «εγκάρδιες προσευχές για την ταχεία ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και των θυμάτων αυτού του τραγικότατου πυροβολισμού».

“Η επίκληση του Σεβασμιωτάτου στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών σήμερα συνεχίζει τη μακροχρόνια, παραδοσιακή πρόσκληση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής να κάνει επίκληση σε συνέδρια τόσο των Ρεπουμπλικανικών όσο και των Δημοκρατικών κομμάτων πριν από τις προεδρικές εκλογές”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Με επίδεσμο στο αυτί εμφανίστηκε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δύο ημέρες αφότου επέζησε από την απόπειρα εναντίον του εμφανίστηκε στην εναρκτήρια βραδιά του Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι με έναν επίδεσμο στο δεξί του αυτί.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ο μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων