17/07/2024 17/07/2024 Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2023 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της περιοχής Ψαλιδίου στο Ηράκλειο Αττικής. Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος...
17 Ιουλίου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 12:22

Μέγας Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στο Ηράκλειο Αττικής

Διαδώστε:
Μέγας Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στο Ηράκλειο Αττικής

Με ιεροπρέπεια τελέσθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2023 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της περιοχής Ψαλιδίου στο Ηράκλειο Αττικής.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαος Μπάμπαλος, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, φορείς της πόλεως, εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος πιστών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον θεάρεστο βίο και στο μαρτύριο της Αγίας Μαρίνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων