17/07/2024 17/07/2024 Την Τρίτη 16 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τελέσθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον φερώνυμο κοιμητηριακό ιερό ναό στο ορεινό ορειβατικό χωρίο των Μανικίων – Κονιστρών επαρχίας Κύμης. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι Οικονόμοι π. Ευάγγελος Σκιάνης εφημέριος Αγίου Βλασίου – Κονιστρών, π. Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος Διρρευμάτων...
17 Ιουλίου, 2024 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 14:18

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στα Μανίκια – Κονιστρών

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στα Μανίκια – Κονιστρών

Την Τρίτη 16 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τελέσθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον φερώνυμο κοιμητηριακό ιερό ναό στο ορεινό ορειβατικό χωρίο των Μανικίων – Κονιστρών επαρχίας Κύμης.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι Οικονόμοι π. Ευάγγελος Σκιάνης εφημέριος Αγίου Βλασίου – Κονιστρών, π. Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος Διρρευμάτων Κρεμαστού και Μανικίων και ο εκ Μανικίων Πρεσβύτερος π. Χρήστος Αποστόλου εφημέριος Τραχηλίου Αλιβερίου.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας με την συμμετοχή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Μανικίων κ. Κωνσταντίνου Σεφερλή των κατοίκων της ενορίας και πολλών επισκεπτών από το εξωτερικό αλλά και από την ευρύτερη περιοχή

Τους ύμνους απέδωσαν ο κ. Νικόλαος Αναγνώστου Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κοντοπεύκου – Αγίας Παρασκευής Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τους Ιεροψάλτες Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μανικίων κ. Γεώργιο Λάμπρου και ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριο Πετρογιάννη.

Ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού με την επιμέλεια και χορηγία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανικίων.

Φωτογραφίες: Ηλίας Τσολάκος/Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων