19/07/2024 19/07/2024 Ο Εξοχότατος Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Βαν Χόλλεν [Chris Van Hollen] επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την έδρα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, όπου τον υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄, Πατριάρχης της Αγίας Πόλης των Ιεροσολύμων. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των διαφόρων Εκκλησιών της Ιερουσαλήμ, μεταξύ των οποίων: η Φραγκισκανική Κουστωδία των Αγίων Τόπων, το Λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων,...
19 Ιουλίου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2024 - 16:15

Επίσκεψη Γερουσιαστή των ΗΠΑ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Γερουσιαστή των ΗΠΑ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Ο Εξοχότατος Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Βαν Χόλλεν [Chris Van Hollen] επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την έδρα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, όπου τον υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄, Πατριάρχης της Αγίας Πόλης των Ιεροσολύμων.

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των διαφόρων Εκκλησιών της Ιερουσαλήμ, μεταξύ των οποίων: η Φραγκισκανική Κουστωδία των Αγίων Τόπων, το Λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το Αρμενικό Πατριαρχείο, η Αγγλικανική Αρχιεπισκοπή  και η Λουθηρανική Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων