27/07/2019 27/07/2019 Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού έλαβε χώρα η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές. Η σημερινή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, Bayswater, στο Λονδίνο. Της...
27 Ιουλίου, 2019 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 15:46

Η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου – Δείτε το βίντεο

Διαδώστε:
Η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου – Δείτε το βίντεο

Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού έλαβε χώρα η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές. Η σημερινή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, Bayswater, στο Λονδίνο.

Της τελετής της ενθρόνισης προΐστατο ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ συμπροσευχήθηκαν επίσης ιεράρχες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Την Κυβέρνηση της Ελλάδος εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης, ενώ την Κυπριακή Δημοκρατία ο Ύπατος Αρμοστής κ. Ευριπίδης Ευρυβιάδης.

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων