20/07/2024 20/07/2024 Με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γ Δημητρίου υποψήφιος Διδάκτορας και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου, οι οποίοι συζήτησαν θέματα που αφορούν την ιεροψαλτική κοινότητα. Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος επέδωσε στην υφυπουργό Έπαινο και το μεταλλιο με τον προστατη Άγιο Ιωάννη...
20 Ιουλίου, 2024 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2024 - 15:27

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στην υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας Κατερίνα Παπακώστα

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στην υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας Κατερίνα Παπακώστα

Με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γ Δημητρίου υποψήφιος Διδάκτορας και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου, οι οποίοι συζήτησαν θέματα που αφορούν την ιεροψαλτική κοινότητα.

Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος επέδωσε στην υφυπουργό Έπαινο και το μεταλλιο με τον προστατη Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό για τη συνολική προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια προς το Σωματείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων