20/07/2024 20/07/2024 Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν στην Ασίνη την “πυρφόρον ανάβασην” του Αγίου ενδόξου Προφήτη Ηλιού του Θεσβίτη το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024. Ο Εφημέριος της Ασίνης , π. Στυλιανός Λέκκας,ο οποίος τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασίνης και τα μέλη του, για την μεγάλη προσφορά του, σε ότι αφορά τον καλλωπισμό...
Ενορίες : Προφήτη Ηλία Ασίνης Αργολίδος
20 Ιουλίου, 2024 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2024 - 15:49

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Ασίνη Αργολίδος

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Ασίνη Αργολίδος

Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν στην Ασίνη την “πυρφόρον ανάβασην” του Αγίου ενδόξου Προφήτη Ηλιού του Θεσβίτη το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024.

Ο Εφημέριος της Ασίνης , π. Στυλιανός Λέκκας,ο οποίος τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασίνης και τα μέλη του, για την μεγάλη προσφορά του, σε ότι αφορά τον καλλωπισμό του εξωκλησιού του Προφήτου Ηλιού, την βοήθεια που προσέφεραν στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για να τελεστεί η Ιερά Αγρυπνία, καθώς επίσης στην μεταφορά, και την προσφορά τους σε παγωμένα νερά και αναψυκτικά.

Το ύψος του λόφου που είναι χτισμένο το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, φτάνει τα 170 περίπου μ. ενώ από την ανατολική του πλευρά έχει διαμορφωθεί μια πολύ ωραία διαδρομή (που το βράδυ φωτίζεται) με σκαλοπάτια. Η θέα είναι μοναδική προς όλη την ανατολική πλευρά τού αργολικού κάμπου, μέχρι στο βάθος που βρίσκεται νοτιοανατολικά των Μυκηνών, το Αραχναίο Όρος κ.λπ


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων