21/07/2024 21/07/2024 Με σύνθημα «γενηθήτω το θέλημά Σου» από την Κυριακή προσευχή, ξεκίνησε και φέτος με την ευλογία του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού η Κατασκηνωτική περίοδος των Αρρένων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου στις 17 Ιουλίου, που φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις «Χαρούμενο ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης. Ο αριθμός των κατασκηνωτών ανέρχεται...
21 Ιουλίου, 2024 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2024 - 12:33

Ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος των Αρρένων της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος των Αρρένων της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου

Με σύνθημα «γενηθήτω το θέλημά Σου» από την Κυριακή προσευχή, ξεκίνησε και φέτος με την ευλογία του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού η Κατασκηνωτική περίοδος των Αρρένων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου στις 17 Ιουλίου, που φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις «Χαρούμενο ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης.

Ο αριθμός των κατασκηνωτών ανέρχεται στους 100 και την υπευθυνότητα της λειτουργίας της κατασκήνωσης έχει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, του οποίου προΐσταται ο θεολόγος Πρωτοπρ. Αθανάσιος Δανάκης, με αρχηγό τον καθηγητή μέσης εκπαίδευσης κ. Θεοφάνη Δημητριάδη.

Το απόγευμα της 18ης Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους κατασκηνωτές, τους ομαδάρχες και τις κυρίες, που αφιλοκερδώς προσφέρουν την στοργή και την φροντίδα τους στα παιδιά. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον οι νέοι μας έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Χριστό, να μάθουν για τις αιώνιες αλήθειες της πίστεώς μας, και να αποκτήσουν συντροφικότητα και αλληλεγγύη στις σχέσεις τους.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της κατασκήνωσης και αφού εδόξασε τον Θεό για τις πλούσιες ευεργεσίες Του, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για την εύρρυθμη λειτουργία της.

«…γενηθήτω το θέλημά Σου…»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων