22/07/2024 22/07/2024 Η Ελληνική γλώσσα κατέχει απόλυτη λεξιλογική, γραμματική και συντακτική επάρκεια για σαφή απόδοση ακόμα και των πυκνότερων νοημάτων. Όπως εξηγεί η Φιλόλογος Αναστασία Γώγου, στο 2ο μέρος της εκπομπής για την Ελληνική γλώσσα στην εκπομπή Πατριδογνωσία και τον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, χιλιάδες λέξεις της Ελληνικής έχουν περάσει στο λεξιλόγιο σύγχρονων γλωσσών, ενώ η ελληνική γλώσσα...
22 Ιουλίου, 2024 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 13:10

Πατριδογνωσία – Η Μοναδικότητα της Ελληνικής Γλώσσας

Διαδώστε:
Πατριδογνωσία – Η Μοναδικότητα της Ελληνικής Γλώσσας

Η Ελληνική γλώσσα κατέχει απόλυτη λεξιλογική, γραμματική και συντακτική επάρκεια για σαφή απόδοση ακόμα και των πυκνότερων νοημάτων.

Όπως εξηγεί η Φιλόλογος Αναστασία Γώγου, στο 2ο μέρος της εκπομπής για την Ελληνική γλώσσα στην εκπομπή Πατριδογνωσία και τον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, χιλιάδες λέξεις της Ελληνικής έχουν περάσει στο λεξιλόγιο σύγχρονων γλωσσών, ενώ η ελληνική γλώσσα έχει κυρίαρχη θέση στο λεξιλόγιο των Τεχνών, των Επιστημών, της Πολιτικής, της Φιλοσοφίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων