22/07/2024 22/07/2024 Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού στον ομώνυμο παλαιό Ναό της Νικήσιανης Παγγαίου. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων οικείας Μητροπόλεως, παρουσία πολλών πιστών της Κωμοπόλεως. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον προς...
22 Ιουλίου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 17:24

Η Εορτή του Προφήτου Ηλιού στην Νικήσιανη Παγγαίου

Διαδώστε:
Η Εορτή του Προφήτου Ηλιού στην Νικήσιανη Παγγαίου

Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού στον ομώνυμο παλαιό Ναό της Νικήσιανης Παγγαίου.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων οικείας Μητροπόλεως, παρουσία πολλών πιστών της Κωμοπόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον προς του παρισταμένους πιστούς αναφερόμενος στον ζηλωτή και Μέγα Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων