22/07/2024 22/07/2024 Την Κυριακή 21η Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε και ομίλησε εις τον Ιερό Ενοριακό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου (Παναγίτσα), πόλεως Αιγίνης, με την συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. π Νικολάου Γαρυφάλλου και του Αιδ. πρωτ. π. Στυλιανού Κουτσούκου. Προ της απολύσεως ετέλεσε Μνημόσυνα ενοριτών και Τρισάγιο για τα θύματα...
22 Ιουλίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 19:58

Κυριακή Δ’ Ματθαίου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Κυριακή Δ’ Ματθαίου στην Αίγινα

Την Κυριακή 21η Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε και ομίλησε εις τον Ιερό Ενοριακό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου (Παναγίτσα), πόλεως Αιγίνης, με την συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. π Νικολάου Γαρυφάλλου και του Αιδ. πρωτ. π. Στυλιανού Κουτσούκου.

Προ της απολύσεως ετέλεσε Μνημόσυνα ενοριτών και Τρισάγιο για τα θύματα της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ενώ ανεγνώσθη και η σχετική Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων