22/11/2018 22/11/2018 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης  διοργανώνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21:00, στον Ρ/Σ της Ραδιοφωνική εκπομπή με συντονιστές νέους της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Συμμετέχει και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. Έπειτα απο την Ραδιοφωνική εκπομπή πραγματοποιείται μικρά σύναξη. Οι εγκαταστάσεις του Ρ/Σ είναι Αλκιβιάδου 6, δίπλα στη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης. Επίσης κάθε Σάββατο, τελείται ο...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2018 - 18:26

Συνάξεις Νέων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάξεις Νέων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης  διοργανώνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 21:00, στον Ρ/Σ της Ραδιοφωνική εκπομπή με συντονιστές νέους της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Συμμετέχει και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. Έπειτα απο την Ραδιοφωνική εκπομπή πραγματοποιείται μικρά σύναξη.

Οι εγκαταστάσεις του Ρ/Σ είναι Αλκιβιάδου 6, δίπλα στη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης.

Επίσης κάθε Σάββατο, τελείται ο Όρθρος και η Θ.Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, στο παρεκκλήσι του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, και στην συνέχεια ακολουθεί σύναξη Νέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων