23/07/2024 23/07/2024 Άγνωστοι δράστες έκλεψαν ξύλα και έκοψαν δέντρα αφού πρώτα παραβίασαν το ελαιοστάσιο της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, όπως κάνει γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει ότι «το πρωί του Σαββάτου 20.07.2024 διεπράχθη κλοπή ξύλων και κοπή δέντρων μετά από παραβίαση του περιφραγμένου χώρου του ελαιοστασίου της...
23 Ιουλίου, 2024 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2024 - 16:32

Έκλεψαν ξυλεία από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας

Διαδώστε:
Έκλεψαν ξυλεία από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας

Άγνωστοι δράστες έκλεψαν ξύλα και έκοψαν δέντρα αφού πρώτα παραβίασαν το ελαιοστάσιο της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, όπως κάνει γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει ότι «το πρωί του Σαββάτου 20.07.2024 διεπράχθη κλοπή ξύλων και κοπή δέντρων μετά από παραβίαση του περιφραγμένου χώρου του ελαιοστασίου της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας. Κατόπιν τούτου η Ιερά Μονή ενημέρωσε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές προκειμένου να γίνει η αναζήτηση και εντοπισμός των δραστών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων