24/07/2024 24/07/2024 Ο Αρχιεπίσκοπος Πσέμυσλ και Γκορλίτσε κ. Παΐσιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στο χωριό Zdynia της νότιας Πολωνίας, την Κυριακή Δ’ Ματθαίου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έγινε προσευχή για την επικράτηση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο και στην Ουκρανία. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Mirosław Cidyło από το Bartne. Μεταξύ...
24 Ιουλίου, 2024 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 13:22

Πολωνία: Προσευχή για την επικράτηση ειρήνης σε όλο τον κόσμο

Διαδώστε:
Πολωνία: Προσευχή για την επικράτηση ειρήνης σε όλο τον κόσμο

Ο Αρχιεπίσκοπος Πσέμυσλ και Γκορλίτσε κ. Παΐσιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στο χωριό Zdynia της νότιας Πολωνίας, την Κυριακή Δ’ Ματθαίου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έγινε προσευχή για την επικράτηση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο και στην Ουκρανία.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Mirosław Cidyło από το Bartne. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στα θύματα του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στις περιοχές Thalerhof και Γιαβόρσνο.

Στο τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Παΐσιος κάλεσε το ποίμνιο να είναι πιστό στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τον πολιτισμό και στην παράδοση της Εκλλησίας. Αναφέρθηκε ακόμη στην 100η επέτειο από την αυτοκεφαλία της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

 

Πηγή: orthodox.pl

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων