24/07/2024 24/07/2024 Στη Χίο ομιλητής σε ημερίδα για την κλιματική αλλαγή θα παραστεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 3ου φεστιβάλ Χίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στην ίδια ημερίδα έχουν κληθεί και θα παραστούν ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος , ο ακαδημαϊκός...
24 Ιουλίου, 2024 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 9:57

Σε ημερίδα στη Χίο για την κλιματική αλλαγή θα μιλήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Σε ημερίδα στη Χίο για την κλιματική αλλαγή θα μιλήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στη Χίο ομιλητής σε ημερίδα για την κλιματική αλλαγή θα παραστεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 3ου φεστιβάλ Χίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στην ίδια ημερίδα έχουν κληθεί και θα παραστούν ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος , ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών καθηγητής Σταμάτης Κριμιζής, ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν το οποίο θα φιλοξενήσει την επόμενη διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή υπό την Αιγίδα του ΟΗΕ Αρίφ Μαμάντοφ και άλλα στελέχη της δημόσιας ζωής και της επιστημονικής κοινότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων