24/07/2024 24/07/2024 Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου πανηγυρίζει το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στην είσοδο του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 340). Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πρόγραμμα Εορτής: Πέμπτη 25 Ιουλίου Ώρα 7:30μ.μ.: Υποδοχή – ενθρόνιση της νέας Ιεράς Εικόνος της...
24 Ιουλίου, 2024 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 11:26

Εορτή Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Εορτή Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής Νέας Ιωνίας

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου πανηγυρίζει το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στην είσοδο του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 340).

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής:

  • Πέμπτη 25 Ιουλίου

Ώρα 7:30μ.μ.: Υποδοχή – ενθρόνιση της νέας Ιεράς Εικόνος της Αγίας Παρασκευής και της Τιμίας Χειρός της Αγίας. Εν συνεχεία θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Παρεκκλησίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής.

  • Παρασκευή 26 Ιουλίου

Ώρες 07.00-10:00π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων