24/07/2024 24/07/2024 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στις 20 Ιουλίου στο χωριό Μαφουλούτο στα βάθη της στέπας της Τανζανίας με την ευκαιρία της πανήγυρης του Προφήτη Ηλία. Ο ναός κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους. Προσήλθαν και πιστοί από τα γύρω χωριά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού και διανεμήθηκαν δέματα τροφίμων σε όλες...
24 Ιουλίου, 2024 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 12:04

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στη στέπα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στη στέπα της Τανζανίας

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στις 20 Ιουλίου στο χωριό Μαφουλούτο στα βάθη της στέπας της Τανζανίας με την ευκαιρία της πανήγυρης του Προφήτη Ηλία. Ο ναός κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους.

Προσήλθαν και πιστοί από τα γύρω χωριά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού και διανεμήθηκαν δέματα τροφίμων σε όλες τις οικογένειες και σχολικά είδη στους μαθητές.

Με τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου και πολλών δωρητών συνεχίζεται η προσπάθεια διανομής δεμάτων και παράθεσης συσσιτίων για την αντιμετώπιση της πείνας και της ανέχειας.

Τα δέματα που διανεμήθηκαν ήταν προσφορά της αδελφής μας Λυκίδου Ανθής υπέρ αναπαύσεως Μπαλαμπάνη Μαρίας και Κωνσταντίνου.

 

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων