24/07/2024 24/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο της ΑΕΚ Opap Arena, όπου τέλεσε την Ακολουθία του καθιερωμένου Αγιασμού για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην Ακολουθία το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος, ο προπονητής της ομάδας κ....
24 Ιουλίου, 2024 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 12:07

Ο Αγιασμός της ΑΕΚ από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Διαδώστε:
Ο Αγιασμός της ΑΕΚ από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο της ΑΕΚ Opap Arena, όπου τέλεσε την Ακολουθία του καθιερωμένου Αγιασμού για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην Ακολουθία το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος, ο προπονητής της ομάδας κ. Ματίας Αλμέιδα, μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, παράγοντες και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς τους αθλητές της ομάδας, προς τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της Διοίκησης, θερμές ευχές για υγεία και για μία επιτυχημένη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων