24/07/2024 24/07/2024 Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Προφήτη Ηλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου.   Το εσπέρας της Παρασκευής 19 Ιουλίου χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μουρικίου,...
24 Ιουλίου, 2024 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 13:35

Εορτή Προφήτη Ηλία στη Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Εορτή Προφήτη Ηλία στη Μητρόπολη Θηβών

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Προφήτη Ηλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κάστρου.

 

Το εσπέρας της Παρασκευής 19 Ιουλίου χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μουρικίου, όπου υπάρχει Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Προφήτη Ηλία στους δρόμους του χωριού. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς και στο Κάστρο και στο Μουρίκι χρόνια πολλά και να είναι πλούσιες οι πρεσβείες του Προφήτη Ηλία προς τον Κύριο για όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων