24/07/2024 24/07/2024 Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, τέλεσε στο Χόνδρο Βιάννου, την εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Σοφίας Λιαπάκη, κατά σάρκα μητρός του εφημέριου της ενορίας Βόνης, Πρωτοπρεσβυτέρου Μιχαήλ Λιαπάκη.   Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για το μυστήριο του θανάτου, εξαιρώντας παράλληλα τη ζωή της εκλιπούσης και ανέφερε πόσο σημαντικό γεγονός είναι μια οικογένεια...
24 Ιουλίου, 2024 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024 - 16:30

Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εξόδιος ακολουθία μακαριστής Σοφίας Λιαπάκη

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου: Εξόδιος ακολουθία μακαριστής Σοφίας Λιαπάκη

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, τέλεσε στο Χόνδρο Βιάννου, την εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Σοφίας Λιαπάκη, κατά σάρκα μητρός του εφημέριου της ενορίας Βόνης, Πρωτοπρεσβυτέρου Μιχαήλ Λιαπάκη.

 

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για το μυστήριο του θανάτου, εξαιρώντας παράλληλα τη ζωή της εκλιπούσης και ανέφερε πόσο σημαντικό γεγονός είναι μια οικογένεια να παραδίδει ένα κληρικό στην Εκκλησία μας.

Τέλος, εξέφρασε τις συλλυπητήριες ευχές του προς την οικογένεια και ευχήθηκε Κύριος ο Θεός να την κατατάξει μετά των Αγίων και Δικαίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων