24/07/2024 25/07/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι τα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας, η οποία θα συμμετάσχει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Μιλώντας στα μέλη της ομάδας, ο Μακαριώτατος τόνισε ότι η Εθνική ομάδα πόλο...
24 Ιουλίου, 2024 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 0:41

Στον Πατριάρχη Πορφύριο η Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Πορφύριο η Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι τα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας, η οποία θα συμμετάσχει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Μιλώντας στα μέλη της ομάδας, ο Μακαριώτατος τόνισε ότι η Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας αποτελεί σύμβολο ενότητας και συνεργασίας.

«Όπου υπάρχει προσπάθεια, δουλειά, αμοιβαία αγάπη και σεβασμός, ο Κύριος θα προσφέρει τις ευλογίες του, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Σας ευχαριστούμε που εκπροσωπείτε τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο», πρόσθεσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο Πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας Πόλο Βίκτορ Γελένιτς, ο προπονητής Ούρος Στεβάνοβιτς και ο αρχηγός Νίκολα Γιάκσιτς προσέφεραν στον Μακαριώτατο μια αθλητική φόρμα της Εθνικής Σερβίας με το όνομα «Πατριάρχης Πορφύριος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων