25/07/2024 25/07/2024 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε χθες ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στον Μαραθώνα. Πλήθος πιστών γέμισαν από νωρίς τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Άννης. Ανάμεσα σε αυτούς ο εφοπλιστής και ευεργέτης της περιοχής Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Δήμαρχος...
Ενορίες : Κοιμήσεως της Αγίας Άννης Μαραθώνα
25 Ιουλίου, 2024 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 12:14

Μαραθώνας: Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Άννης 

Διαδώστε:
Μαραθώνας: Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Άννης 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε χθες ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στον Μαραθώνα.

Πλήθος πιστών γέμισαν από νωρίς τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Άννης.

Ανάμεσα σε αυτούς ο εφοπλιστής και ευεργέτης της περιοχής Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Διώνη” Πικερμίου ο Σπύρος Κοκκόλης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μαραθώνα.

Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Άννης και Αρτοκλασία υπέρ υγείας των πιστών.

 

Πηγή: irafina

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων