25/07/2024 25/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, παραμονή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο ομώνυμο εξωκλήσιο της Ενορίας Γερακίου, στην τοποθεσία Γερακιανή Λαγκάδα όπου τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Άννης, ευχαριστώντας παράλληλα...
25 Ιουλίου, 2024 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 13:02

Πανηγυρικός Εσπερινός στο ξωκλήσι της Αγίας Άννας στο Γεράκι Πεδιάδος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στο ξωκλήσι της Αγίας Άννας στο Γεράκι Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, παραμονή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο ομώνυμο εξωκλήσιο της Ενορίας Γερακίου, στην τοποθεσία Γερακιανή Λαγκάδα όπου τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Άννης, ευχαριστώντας παράλληλα το πλήθος των πιστών που προσήλθαν στην πανήγυρη.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Πνευματικό τον εφημέριο της ενορίας, π. Εμμανουήλ Ψυλλάκη.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Θανάσης Περισυνάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, ο Αντιδήμαρχος Οροπεδίου κ. Μάνος Περισυνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μινώα Πεδιάδος κ. Στέφανος Ψυλλάκης, κ. Μανώλης Κουρλετάκης και κα. Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη, ο Πυρηνικός Ιατρός και Καθηγητής ΙΤΕ κ. Γιώργος Παπαδάκης και ο Καθηγητής στο Ε.Μ.Π κ. Ιωάννης Βενέρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων