27/07/2024 27/07/2024 Επίσκεψη στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Άλμπα Ιούλια πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας Νικολάε Στάντσιου. Ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να μιλήσει για περισσότερες από δύο ώρες σε παιδιά της Ενορίας για τις δυσκολίες, αλλά και για τις χαρές και τα επιτεύγματα που έχει βιώσει...
27 Ιουλίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2024 - 14:24

O αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Άλμπα Ιούλια

Διαδώστε:
O αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Άλμπα Ιούλια

Επίσκεψη στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Άλμπα Ιούλια πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας Νικολάε Στάντσιου.

Ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να μιλήσει για περισσότερες από δύο ώρες σε παιδιά της Ενορίας για τις δυσκολίες, αλλά και για τις χαρές και τα επιτεύγματα που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών και των γονέων και μίλησε για τη στήριξη των Ρουμάνων κατά την διάρκεια του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Στο τέλος ο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων