28/07/2024 28/07/2024 Σε θερμό κλίμα εμπιστοσύνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου με εκπροσώπους της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.). Οι εκλεγμένοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ελληνικής καταγωγής σε κοινοβούλια άλλων χωρών, ζήτησαν να μάθουν για την κατάσταση στη Θεσσαλία μετά την καταστρεπτική πλημμύρα Daniel και ο Σεβασμιώτατος τους ενημέρωσε με ειδική αναφορά στην καθημερινότητα...
28 Ιουλίου, 2024 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2024 - 15:20

Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Σε θερμό κλίμα εμπιστοσύνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου με εκπροσώπους της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.).

Οι εκλεγμένοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ελληνικής καταγωγής σε κοινοβούλια άλλων χωρών, ζήτησαν να μάθουν για την κατάσταση στη Θεσσαλία μετά την καταστρεπτική πλημμύρα Daniel και ο Σεβασμιώτατος τους ενημέρωσε με ειδική αναφορά στην καθημερινότητα των πολιτών και στις καταστροφές σε ναούς και μνημεία.

Οι εκπρόσωποι της Πα.Δ.Ε.Ε. ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την αντικειμενική ενημέρωση και υποσχέθηκαν να διευκολύνουν δράσεις υπέρ της Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων