29/07/2024 29/07/2024 Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις που απαιτούν αποφασιστικές και τολμηρές πολιτικές επιλογές. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί, μέσα από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στις κυβερνήσεις τους για την άμεση ανάγκη ανατροπής της κατεύθυνσης που έχει πάρει η ΕΕ τα τελευταία χρόνια, ώστε να αντιμετωπιστούν τα πιο πιεστικά ζητήματα:...
29 Ιουλίου, 2024 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2024 - 12:11

Εκπομπή Πατριδογνωσία: Ευρωπαϊκή Ένωση – Η επόμενη μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εκπομπή Πατριδογνωσία: Ευρωπαϊκή Ένωση – Η επόμενη μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις που απαιτούν αποφασιστικές και τολμηρές πολιτικές επιλογές.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί, μέσα από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στις κυβερνήσεις τους για την άμεση ανάγκη ανατροπής της κατεύθυνσης που έχει πάρει η ΕΕ τα τελευταία χρόνια, ώστε να αντιμετωπιστούν τα πιο πιεστικά ζητήματα: ΒΙΝΤ η λαθρομετανάστευση, η ισλαμοποίηση, η οικονομική κατάπτωση, ο πόλεμος και η woke ατζέντα και κυρίως η επιστροφή στις ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες.

Ο Ιωάννης Μήτσιος, Διεθνολόγος, αρθρογράφος και συγγραφέας συνομιλεί για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή τις πρόσφατες Ευρωεκλογές (Ιούνιο 2024), με το στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, στην εκπομπή Πατριδογνωσία.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων