30/07/2024 30/07/2024 Στην Ιερά Μητρόπολή Σάμου και Ικαρίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου και συγκεκριμμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Σάμου, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέσθηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού πνευματικού του πατρός και ανεφέρθη στην ζωή και το έργο του. Τέλος ευχήθηκε...
30 Ιουλίου, 2024 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2024 - 16:02

Μητρόπολη Σάμου: Εορτή Αγίου Καλλινίκου και μνημόσυνο κυρού Καλλινίκου Πειραιώς

Διαδώστε:
Μητρόπολη Σάμου: Εορτή Αγίου Καλλινίκου και μνημόσυνο κυρού Καλλινίκου Πειραιώς

Στην Ιερά Μητρόπολή Σάμου και Ικαρίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου και συγκεκριμμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Σάμου, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέσθηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού πνευματικού του πατρός και ανεφέρθη στην ζωή και το έργο του.

Τέλος ευχήθηκε ολοκαρδίως στον εορτάζοντα Αρχιδιάκονό του π. Καλλίνικο Τζαφέρη, που φέρει το όνομα του Μακαριστού Γέροντος κυρού Καλλινίκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων