31/07/2024 31/07/2024 Με μία εξαιρετική εκδήλωση ολοκληρώθηκε και η κατασκηνωτική περίοδος θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, που πραγματοποιήθηκε από 24ης έως 31ης του μηνός Ιουλίου 2024, στο παραθαλάσσιο «Χαρούμενο ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης. Ογδόντα περίπου κορίτσια σε τμήματα δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου είχαν την ευκαιρία στο φιλόξενο περιβάλλον της Κατασκήνωσης να προσεγγίσουν τον λόγο του...
31 Ιουλίου, 2024 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024 - 18:48

Μητρόπολη Διδυμοτείχου: Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών

Διαδώστε:
Μητρόπολη Διδυμοτείχου: Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου κοριτσιών

Με μία εξαιρετική εκδήλωση ολοκληρώθηκε και η κατασκηνωτική περίοδος θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, που πραγματοποιήθηκε από 24ης έως 31ης του μηνός Ιουλίου 2024, στο παραθαλάσσιο «Χαρούμενο ακρογιάλι» της Αλεξανδρούπολης.

Ογδόντα περίπου κορίτσια σε τμήματα δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου είχαν την ευκαιρία στο φιλόξενο περιβάλλον της Κατασκήνωσης να προσεγγίσουν τον λόγο του Θεού και να συναντήσουν τον Χριστό και τους αγίους, να μετάσχουν της μυστηριακής ζωής της Εκκλησίας μας, να συμπορευθούν και να συναγωνισθούν στα πνευματικά αθλήματα της αρετής και όλα αυτά να γίνουν βιώματα, που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους την ζωή.

Η Κατασκήνωση ήταν προφορά της Ιεράς Μητροπόλεως με μηδενική οικονομική επιβάρυνση για τους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες και τελεί υπό την εποπτεία του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως με υπεύθυνο τον Θεολόγο Πρωτοπρ. Αθαν. Δανάκη και αρχηγό την εκπαιδευτικό Βάγια Κιηγμά.

Ο Σεβασμιώτατος προσήλθε στην Κατασκήνωση το απόγευμα της 30ης Ιουλίου 2024 και με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρέτησε τις κατασκηνώτριες της περιόδου και ευχαρίστησε τις ομαδάρχισσες και τις κυρίες, που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους ως μαγείρισσες, ως νοσηλεύτριες, ως κοινωνικοί λειτουργοί και βοηθητικό προσωπικό.

Αποχαιρετώντας την κατασκήνωση όλοι ευχαρίστησαν τον Θεό για τις πλούσιες δωρεές Του και ευχήθηκαν και του χρόνου να ανανεώσουν την ευχάριστη και δημιουργική αυτή συνάντηση και επικοινωνία.

Στο "Χαρούμενο ακρογιάλι"

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων