01/08/2024 01/08/2024 Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος επισκέφθηκε, χθες, τον Καθεδρικό Ναό της Ποντγκόριτσα και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου. Ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος έφτασε στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και στον Καθεδρικό Ναό γύρω στη 13:00. Τον οποίο υποδέχτηκαν ο αρχιερέας π. Nikola Pejović και ο αρχιερέας π. Mirceta Šljivančanin του...
01 Αυγούστου, 2024 - 14:03

Τρισάγιο στον τάφο του Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου από τον Καθηγούμενο της Μονής Χιλανδαρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου από τον Καθηγούμενο της Μονής Χιλανδαρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος επισκέφθηκε, χθες, τον Καθεδρικό Ναό της Ποντγκόριτσα και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου.

Ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος έφτασε στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και στον Καθεδρικό Ναό γύρω στη 13:00. Τον οποίο υποδέχτηκαν ο αρχιερέας π. Nikola Pejović και ο αρχιερέας π. Mirceta Šljivančanin του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο λόφο Γκόριτσα.

Στη συνέχεια, ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου κυρού Αμφιλοχίου στον τόπο ανάπαυσής του στην κρύπτη του Ναού – στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αμφιλοχίου επισκόπου Ικονίου, από τον οποίο πήρε το μοναστηριακό του όνομα ο μακαριστός Μητροπολίτης.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος επισκέφθηκε και το αμπέλι του Αγίου Συμεών του Μυροβλύτη.

 

 


Πηγή: mitropolija

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων