01/08/2024 01/08/2024 Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας συγχαίρει με ανακοίνωσή της τον κορυφαίο αθλητή Θεόδωρο Τσελίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο στην χώρα μας! “Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συγχαίρει επίσης τον προπονητή και συμπατριώτη μας Νίκο Ηλιάδη που με την επιμονή, την...
01 Αυγούστου, 2024 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 13:34

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συγχαίρει τον “Χάλκινο” Ολυμπιονίκη, Θεόδωρο Τσελίδη

Διαδώστε:
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συγχαίρει τον “Χάλκινο” Ολυμπιονίκη, Θεόδωρο Τσελίδη

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας συγχαίρει με ανακοίνωσή της τον κορυφαίο αθλητή Θεόδωρο Τσελίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο στην χώρα μας!

“Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συγχαίρει επίσης τον προπονητή και συμπατριώτη μας Νίκο Ηλιάδη που με την επιμονή, την αποφασιστικότητα και την συνεργασία τους κατάφεραν να κάνουν υπερήφανη όλη την Ελλάδα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων