01/08/2024 01/08/2024 Επίσκεψη στη νεοσύστατη κοινότητα των Αγίων Αποστόλων Πέτρου κα Παύλου στην πόλη Semarang της επαρχίας της Κεντρικής Ιάβας στην Ινδονησία πραγματοποίησε την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 ο Πατριαρχικός Έξαρχος Νοτιοανατολικής Ασίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας κ. Σέργιος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους πιστούς. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε συνάντηση...
01 Αυγούστου, 2024 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 15:59

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας στην Ινδονησία

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας στην Ινδονησία

Επίσκεψη στη νεοσύστατη κοινότητα των Αγίων Αποστόλων Πέτρου κα Παύλου στην πόλη Semarang της επαρχίας της Κεντρικής Ιάβας στην Ινδονησία πραγματοποίησε την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 ο Πατριαρχικός Έξαρχος Νοτιοανατολικής Ασίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας κ. Σέργιος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους πιστούς.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε συνάντηση του Μητροπολίτη κ. Σέργιου με τους πιστούς, κατά την οποία συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την οργάνωση μιας ενορίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Σέργιος δώρισε επίσης μια εικόνα του Σωτήρος Χριστού στην κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων