02/08/2024 02/08/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 02-08-2024, αντιπροσωπία του Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας, με το διακριτικό τίτλο: «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ». Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λεντζής, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βράκας και η ταμίας Εύη Τζώρτζη, ενημέρωσαν το Σεβασμιώτατο για το εθελοντικό έργο του συλλόγου στους τομείς της υγείας, της...
02 Αυγούστου, 2024 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024 - 16:22

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Εθελοντικός Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Εθελοντικός Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 02-08-2024, αντιπροσωπία του Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας, με το διακριτικό τίτλο: «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λεντζής, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βράκας και η ταμίας Εύη Τζώρτζη, ενημέρωσαν το Σεβασμιώτατο για το εθελοντικό έργο του συλλόγου στους τομείς της υγείας, της πυροπροστασίας και πυρασφάλειας καθώς και στην υποστήριξη ευάλωτων ομάδων.

Ο Μητροπολίτης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του νεοσυσταθέντος συλλόγου για την επίσκεψη, συνέστησε ενεργοποίηση εθελοντών από όλες τις κοινωνικές ομάδες, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη συνεργασίας με άλλους εθελοντικούς φορείς του Νομού.

Τέλος ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου να έχουν υγεία, δύναμη και ευόδωση των στόχων τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων