02/08/2024 02/08/2024 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας κατά την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, προκειμένου να τελεστεί ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία από και προς την Ιερά Μονή Αγάθωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το διήμερο της Θρησκευτικής Εορτής (Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού) την 5 και 6 Αυγούστου. Παρακάτω οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 1.-...
02 Αυγούστου, 2024 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024 - 20:02

Απόφαση της αστυνομίας για το πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων από και προς Ι.Μ. Αγάθωνος

Διαδώστε:
Απόφαση της αστυνομίας για το πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων από και προς Ι.Μ. Αγάθωνος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας κατά την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, προκειμένου να τελεστεί ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία από και προς την Ιερά Μονή Αγάθωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το διήμερο της Θρησκευτικής Εορτής (Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού) την 5 και 6 Αυγούστου.

Παρακάτω οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1.- Η κίνηση όλων των οχημάτων, προς την Ι.Μ. Αγάθωνος θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του δρομολογίου Λουτρά Υπάτης – Λαδικού – Βασιλικά – Συκά – Ι.Μ. Αγάθωνος.

2.- Η κίνηση (επιστροφή) των οχημάτων, πλην λεωφορείων, Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχημάτων Δημοσίου θα διεξάγεται, προς Λαμία, μέσω του δρομολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος – Καπνοχώρι – Υπάτη – Λουτρά Υπάτης.

3.- Απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων, προς Ι.Μ. Αγάθωνος, μέσω του δρομολογίου Υπάτη – Καπνοχώρι – Ι.Μ. Αγάθωνος, καθόσον το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την επιστροφή των ελαφρών οχημάτων από την Μονή.

4.- Η κίνηση (επιστροφή) των λεωφορείων, Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχημάτων Δημοσίου, προς Λαμία, να διεξάγεται μέσω του δρομολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος – Συκά – Βασιλικά – Λαδικού – Λουτρά Υπάτης.

5.- Η ανωτέρω ρύθμιση θα τεθεί σε ισχύ από την 16:00΄ ώρα της 05-08-2024 έως την 24.00΄ ώρα της ιδίας.

Την απόφαση υπογράφει ο Αναπληρωτής Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Σιόλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων