05/08/2024 05/08/2024 Ο καθηγητής κ. Χρήστος Οικονόμου, τ. Πρόεδρος και Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Τμήματος Θεολογίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας μιλά στην κάμερα της Πεμπτουσίας και αναφέρεται στο γεγονός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και την θεολογική τους σημασία. Ο κος Οικονόμου μέσα από τα βιβλικά κείμενα, προσεγγίζει το σωτηριολογικό γεγονός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και...
05 Αυγούστου, 2024 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2024 - 16:20

Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου: Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου: Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καθηγητής κ. Χρήστος Οικονόμου, τ. Πρόεδρος και Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Τμήματος Θεολογίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας μιλά στην κάμερα της Πεμπτουσίας και αναφέρεται στο γεγονός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και την θεολογική τους σημασία.

Ο κος Οικονόμου μέσα από τα βιβλικά κείμενα, προσεγγίζει το σωτηριολογικό γεγονός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και με οδηγό την πατερική ερμηνευτική παράδοση, ερμηνεύει τα γενόμενα στο όρος Θαβώρ και την σημασία τους, ως μέρος του σχεδίου της Θείας Οικονομίας, για την Εκκλησία και τη ζωή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων