29/07/2019 29/07/2019 “Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δασμοί που έχει ανακοινώσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στις κινεζικές εισαγωγές μπορεί να πλήξουν την χριστιανική αποστολή στις ΗΠΑ”. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. “Οι φόροι που εισήγαγε ο Πρόεδρος...
29 Ιουλίου, 2019 - 8:02

Οι δασμοί Τραμπ στην Κίνα και η χριστιανική αποστολή στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Οι δασμοί Τραμπ στην Κίνα και η χριστιανική αποστολή στις ΗΠΑ

“Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δασμοί που έχει ανακοινώσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στις κινεζικές εισαγωγές μπορεί να πλήξουν την χριστιανική αποστολή στις ΗΠΑ”. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

“Οι φόροι που εισήγαγε ο Πρόεδρος Τραμπ θα πλήξουν όχι μόνο την κινεζική οικονομία, αλλά και τη χριστιανική αποστολή και όχι μόνο στην Κίνα, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες”, δήλωσε προσθέτοντας ότι τα μέτρα Τραμπ καθιστούν πιο ακριβές τις Βίβλους που εισάγονται στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές ρωσικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων και εκδοτικές, έχουν δημιουργήσει στην Κίνα μονάδες παραγωγής και πολλές από τις Βίβλους τυπώνονται στην Κίνα και εν συνεχεία εξάγονται στις ΗΠΑ.

“Για το λόγο αυτό, οι εταιρείες που ασχολούνται τώρα με την εκτύπωση και τη διάδοση της Βίβλου εκφράζουν τις ανησυχίες τους”, εξήγησε ο μητροπολίτης.

Υπενθύμισε ότι αν και η Κίνα είναι άθεο κράτος, μεγάλο μέρος των αντιγράφων της Βίβλου είναι τυπωμένο εκεί, ειδικά στα αγγλικά. Από την Κίνα εισάγεται στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες του αγγλόφωνου κόσμου.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η εκτύπωση της Αγίας Γραφής περιλαμβάνει μια πολύ συγκεκριμένη εργασία: συνήθως είναι ένα πολύ χοντρό βιβλίο, το οποίο πρέπει να τυπωθεί σε πολύ λεπτό χαρτί και επί του παρόντος τα κινεζικά γραφεία εκτύπωσης εξειδικεύονται σε αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων