06/08/2024 06/08/2024 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εντός της 1ης Στρατιάς, του ανώτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον πανηγυρικό Εσπερινό της μεγάλης Δεσποτικής εορτής. Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θάρρος που χαρακτηρίζει αυτή την εορτή και την γενναιότητα που θέλει να μεταλαμπαδεύσει. Προ της...
06 Αυγούστου, 2024 - 11:49

Στην 1η Στρατιά ο Μητροπολίτης Λαρίσης για τον Εσπερινό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Διαδώστε:
Στην 1η Στρατιά ο Μητροπολίτης Λαρίσης για τον Εσπερινό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, εντός της 1ης Στρατιάς, του ανώτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον πανηγυρικό Εσπερινό της μεγάλης Δεσποτικής εορτής.

Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θάρρος που χαρακτηρίζει αυτή την εορτή και την γενναιότητα που θέλει να μεταλαμπαδεύσει.

Προ της απολύσεως, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Εικόνας, εντός του στρατοπέδου, παρουσία πλήθους πιστών, ενώ συμμετείχαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστος Κέλλας, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης, οι Βουλευτές κ. Βασίλειος Κόκκαλης και κ. Γεώργιος Ρούντας, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Γαλλιού κι άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Ακούστε εδώ το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων