07/08/2024 07/08/2024 Με λαμπρή Θεία Λειτουργία κορυφώθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 ο εορτασμός της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα...
07 Αυγούστου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2024 - 12:00

Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Με λαμπρή Θεία Λειτουργία κορυφώθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 ο εορτασμός της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Ταξιάρχες.

Κατά το Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ανέλυσε σύντομα το γεγονός που εορτάζει η αγίας Εκκλησία.

Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 6.8.2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων