07/08/2024 07/08/2024 Η μεγάλη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τιμήθηκε στο ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με αγρυπνία την παραμονή, την οποία τέλεσε ο πρωθιερεύς Λάμπρος Ξεσφύγγης, πρόεδρος του Ε.Φ.Τ.   Στον μεγάλο εσπερινό έλαβε μέρος ο ιερεύς Γεώργιος Βάρσος, ο οποίος και συμπαρέστει την κυριώνυμο ημέρα στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Βρεσθένης κ....
07 Αυγούστου, 2024 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2024 - 17:02

Εορτή Μεταμορφώσεως στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως με τον Μητροπολίτη Βρεσθένης

Διαδώστε:
Εορτή Μεταμορφώσεως στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως με τον Μητροπολίτη Βρεσθένης

Η μεγάλη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τιμήθηκε στο ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με αγρυπνία την παραμονή, την οποία τέλεσε ο πρωθιερεύς Λάμπρος Ξεσφύγγης, πρόεδρος του Ε.Φ.Τ.

 

Στον μεγάλο εσπερινό έλαβε μέρος ο ιερεύς Γεώργιος Βάρσος, ο οποίος και συμπαρέστει την κυριώνυμο ημέρα στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο.

Ο ιεράρχης, αφού ευλόγησε τα σταφύλια, ομίλησε προς το εκκλησίασμα για την Θεία Μεταμόρφωση και ευχήθηκε να εορτάσουμε την μεγάλη εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου με κάθε ευλογία από Θεού.

Οι εκ των εφημερίων του ναού αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και Ευσέβιος Μεάντζια καθώς και ο πρωθιερεύς Ιωάννης Μεταξάς παρέστησαν σε εορτάζοντες Ναούς και Μονές εντός και εκτός Αττικής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων